Tvrtka

Tvrtka MAR-MAR d.o.o. utemeljena je 1991. godine. Od samih smo početaka poslovanje razvijali vodeći računa o kvaliteti proizvoda i poštenom odnosu prema poslovnim partnerima. U svojih 30 godina postojanja tvrtka MAR-MAR kontinuirano je rasla što se vidi iz gornje infografike. To možemo zahvaliti našoj poslovnoj filozofiji koja uvijek gleda naprijed. Stalne inovacije, suradnja s brendovima koje voli Gen-Z, neprestana ulaganja u osuvremenjivanje pogona, dinamičan marketinški nastup s dominantnim korištenjem digitalnih alata, kreativnost u dizajnu bilježnica, veliki tehnološki iskoraci kao što je stvaranje prvog branda pametnih bilježnica koje se uparuju s pametnim

uređajima… Sve nabrojeno čini nas jednom od najpropulzivnijih domaćih tvrtki koja cijeni svoju tradiciju, a ujedno je lider u naprednim rješenjima i uvođenju novih trendova.
Godine 2008. preuzeli smo srodnu tvrtku Lipa Mill i započeli novu eru u poslovanju. Snaga branda Lipa Mill ubrzala je naš rast i pretvorila nas u još dinamičniju tvrtku koja 60% svojih prihoda ostvaruje izvozom u više od 30 zemalja na tri kontinenta. Naš proizvodni asortiman danas uključuje školske i uredske proizvode od papira (sve vrste uveza, tvrdi, meki i spiralni), rokovnike, notese (sa zaobljenim uglovima i elastikom). U 2023. godini radimo važan poslovni iskorak i pokrećemo novu diviziju izrade papirnatih vrećica i etiketa.

ISKUSTVO I ZNANJA

Ovim se poslom bavimo jako dugo i odgovorno tvrdimo da su iskustvo i znanja koja smo stekli jedna od naših najvećih prednosti. Implementirali smo sustav ISO 45001, međunarodnu normu o zdravlju i sigurnosti na radu, koja postavlja zahtjeve za izgradnju dobrog sustava upravljanja. U uspješnom poslu puno je toga važno: stručnost, fokusiranost na detalje, pošten odnos prema zaposlenicima, kupcima i poslovnim partnerima, kvalitetni djelatnici u svim odjelima (od dizajna do održavanja strojeva), predanost poslu… Vjerujemo da imamo sve to – i više.

EKOLOŠKI OSVIJEŠTENA KOMPANIJA

Uz to što na tržište stalno iznosimo lijepe, kvalitetne i inovativne proizvode, jako nam je važan i odgovoran odnos prema okolišu. MAR-MAR danas koristi tehnologiju koja je čista i prijateljska prema prirodi što potvrđuje certifikat FSC® (FSC-C111450) koji potvrđuje da se naše poslovanje temelji na ekološki odgovornom i ekonomski održivom gospodarenju svjetskim šumskim resursima, a vlasnici smo i certifikata ISO 14001 za učinkovito korištenje resursa i smanjenje otpada. Briga o okolišu svakako uključuje i okretanje obnovljivim izvorima energije  godine  otvorili smo i vlastitu solarnu elektranu.

TIM

PARTNERI I DISTRIBUTERI

BRZI UPIT  KONTAKT

  Velika cesta 17,
  HR-10010 Zagreb
  info@mar-mar.hr
  Tel: +385 1 6608 152

  TEHNOLOGIJA
  tehnologija@mar-mar.hr

  PRODAJA
  prodaja@mar-mar.hr

  RAČUNOVODSTVO
  racunovodstvo@mar-mar.hr  POSTANI DIO TIMA

  Newsletter

  Esif

  Copywright ©Mar-Mar d.o.o. All rights reserved.